Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Tie Itseen (LoimiTikki / keulakuono.fi) Y-tunnus 2043816-5

Osoite: Meijerinkatu 11 as 6

LoimiTikki 045 153 2173 | jaana@loimitikki.fi

keulakuono.fi 045 262 6778 | noppa@keulakuono.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Nimi: Jaana Hongisto

Yhteystiedot: kts. kohta 1.

3. Rekisterin nimi

Tie Itseen markkinointi- ja asiakasrekisteri.

4. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Rekisteri on tarkoitettu Tie Itseen (LoimiTikki / keulakuono.fi) ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon sekä palvelujen tuottamiseen, hallintaan, laskutukseen, myyntiin että tuotteiden ja palveluiden markkinointiin.

Rekisterin nimi- ja osoitetietoja ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin. Rekisteröitymällä asiakas antaa keulakuonon verkkokaupalle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla kuin sähköpostin välityksellä (esim. perinteisellä postilla). Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta kolmansille tahoille.

6. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri koostuu asiakkaasta tallennettujen tietojen mukaan seuraavasti:

nimi- ja yhteystiedot sekä muut asiakkaan ilmoittamat tiedot.

arvonta-, kilpailu- ja asiakaskyselyvastaukset

tuote-, tilaus-, toimitus-, laskutus-, peruutus- ja palautus- sekä reklamaatiotiedot

Asiakkaan pankki- ja luottokorttien tiedot eivät tallennu verkkokauppaan, eivätkä ne ole verkkopalveluiden henkilökunnan nähtävissä.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakastiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy asiakkaan rekisteröityessä verkkokauppaan, tilatessa uutiskirjeen ja/tai tuotetiedotteen, tehdessä tarjouspyynnön ja/tai tilauksen sekä osallistuessa kyselyyn, arvontaa ja/tai kilpailuun.

Asiakkaan nimi- ja osoitetietoja voidaan päivittää Väestörekisteristä.

Suoramarkkinointikielto tallennetaan asiakkaan ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (kuten sähköposti, tekstiviestit) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

Luottokaupassa Asiakkaan tilaushetken mukainen tieto luottokelpoisuudesta voidaan tarkistaa Asiakastieto Oy:n järjestelmästä.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain 19 § mukaisesti. Rekisteristä luovutettavia tietoja voivat tällöin olla nimi- ja osoitetiedot. Osoitetietoja voidaan luovuttaa vain, mikäli asiakas on antanut tähän erillisen suostumuksen. Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille tahoille.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto: säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain rekisteriä hoitavalla henkilöllä.

Konekielinen aineisto: Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen on oikeus vain rekisteriä hoitavalla henkilöllä.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Vain viranomaisilmoituksen tehnyt toimija voi käsitellä henkilörekisterin tietoja. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Henkilöt, jotka käsittelevät tietoja, ovat henkilötietolain 33 §:n mukaisen vaitiolovelvollisuuden ja 48 §:n rangaistussäännösten alaisia.

10. Rekisteröityneen oikeudet

Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti.

Rekisteröidyllä on henkilötietolain (523/1999) 30 §:n mukaan oikeus saada oikaistuksi asetuksessa tarkoitettuun rekisteriin tallennetut, itseään koskevat, epätarkat ja virheelliset henkilötiedot. Oikaisu tulee tehdä puhelimitse tai kirjallisesti.

Tarkastusasioissa rekisteröityjä palvelee:

Jaana Hongisto

Yhteystiedot: kts kohta 1.

11. Evästeet

Käytämme verkkokaupassa ns. cookie-toimintoa eli evästeitä.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Niiden avulla tarjotaan asiakkaille yksilöityjä, heidän tarpeidensa mukaisia tietoja ja palveluita. Eväste-toiminnon voi kytkeä pois selaimen asetukset-valikosta. Evästeen poiskytkeminen vaikuttaa kuitenkin palvelun asianmukaiseen toimintaan. Voidaksesi käyttää verkkokauppaa, internet-selaimessasi tulee olla Java Script- ja Cookie-asetukset aktiivisena. Muutoin esimerkiksi rekisteröityminen, kirjautuminen ja tuotteen siirtäminen ostoskoriin ei ole mahdollista.

Evästeitä käytetään tilausten käsittelemiseksi osana ostoskoriohjelmistoa, kävijämäärien mittaamiseen sekä uudelleenmarkkinointiin.

12. Muuta

Tämä tietosuojaseloste koskee kaikkia Tie Itseen (LoimiTikki / keulakuono.fi) harjoittamia internetpalveluja.

Tie Itseen (LoimiTikki / keulakuono.fi) pidättäytyy vastuusta, mikäli asiakaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon siitä riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkki, jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota rekisterinpitäjä ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanan, mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.

Tie Itseen (LoimiTikki / keulakuono.fi) pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle.

Loimaalla huhtikuun 25. päivä 2020

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot ovat voimassa 25042020 alkaen.

Yleistä 

Tie Itseen (LoimiTikki / keulakuono.fi) y-tunnus 2043816-5 myy tuotteita Suomeen.

Oikeus hintojen, toimituskulujen ja – ehtojen muutoksiin pidätetään.

Nämä toimitus- ja maksuehdot koskevat vähittäismyyntiä.

Tie Itseen pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti ja myyjä sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.


Toimitus

Tilaukset toimitetaan aina edullisimman vaihtoehdon mukaan, joko kirjeenä tai pakettina. Toimituskulut per lähetys alkaen 4,90€ Suomeen.
Voit myös noutaa tilauksesi Loimaalta (Vesikoskenkatu 7, 32200 Loimaa) ilman lisäkuluja. Sinulle lähetetään viesti, kun tilaus on noudettavissa.

Keulakuonon kauppa

Keulakuonon kaupan grip-tuotteet (Grippitalutin, jälkiliina, Möllihihna, Monitoimihihnat, TuplaTalutin ja mittatilaus) valmistetaan tilausten mukaan, yksilöllisesti juuri sinulle. Tuotteiden arvioitu toimitusaika Postin kuljetettavaksi on 2-7 työpäivää.
Satunnaisesti keulakuonon kaupassa on myynnissä Nopsa-eriä, joiden toimitusaika Postin kuljetettavaksi on 1-2 työpäivää.

LoimiTikin Puoti

LoimiTikin Puodin tuotteiden arvioitu toimitusaika on postin kuljetettavaksi 1-3 työpäivää. Mikäli toimitusaika on pidempi, siitä mainitaan erikseen tuotetiedoissa.


Tilausvahvistus

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.


Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. ”Heti tilattava mittatilaustuote” on mittatilaustuote.

Voit siis tutustua tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Tämä ei koske mittatilaustuotteita.

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet toimituskulut.

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme maksamasi kauppahinnan alkuperäiselle maksutavalle.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi.
Keulakuonon kauppa
noppa@keulakuono.fi tai 045 262 6778
LoimiTikin puoti
jaana@loimitikki.fi tai 045 153 2173
taikka postitse
Tie Itseen
c/o Jaana Hongisto
Meijerinkatu 11 as 6
32200 Loimaa

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio noutopisteeseen.